We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Lees hier meer over deze cookies.
Ik begrijp het!

Bezorging

Nadat u uw kist of kisten hebt besteld worden die in onze timmerwerkplaats samengesteld, afgewerkt en gecontroleerd. Daarna komen wij de kisten graag bij u bezorgen.

Wij gaan er bij uw bestelling vanuit dat de kisten de eerste daaropvolgende dinsdag of vrijdag gratis bij u afgeleverd worden. Heeft u liever dat we de kisten op een andere dag bezorgen, geeft u dit dan aan bij de bestelling.

Houdt u er rekening mee dat uw bestelling minstens 24 uur voor de dag van bezorging bij ons aangemeld is.

Dinsdag en vrijdag
Op dinsdag en vrijdag rijden wij een route door de provincie Limburg en reizen we af naar de adressen buiten Limburg. Op deze twee dagen is de bezorging gratis.

Maandag, woensdag en donderdag
Op maandag, woensdag en donderdag komen we uw kisten graag bezorgen maar daarvoor moeten we u € 75,00 bezorgkosten in rekening brengen.

Zaterdag en zondag
Bij calamiteiten of bij wijze van uitzondering rijden we ook op zaterdag en zondag daarvoor worden € 125,00 bezorgkosten in rekening gebracht.

Afhalen
Op onze vestiging in Horst zijn alle dagen medewerkers aanwezig. We helpen graag een handje als u uw kisten gratis wilt afhalen.

Janssen Uitvaartkisten
Wittebrugweg 38 5961 NJ Horst

Tekst bezorg-pagina